Menu

Reviews (Geslaagden)

 • Leonie Lam

  Goed en geduldig tijdens de lessen. Ik was goed voorbereid voor het examen waardoor ik het in één keer heb gehaald. Bedankt Toby!

 • Luc Geurds

  Goede rijschool en top instructeur. De lessen waren altijd leuk en leerzaam. Een echte aanrader!

 • Juul Maassen

  Laatst mijn aanhangerrijbewijs gehaald bij Toby. Ondanks dat ik dezelfde foutjes bleef maken had Toby alle geduld en kon er wel mee lachen. Zal de lessen niet meer vergeten. Erg leerzaam en ook gezellig. Dikke aanrader.

 • Erna Groot-Kersten

  Toby van Dijk gaf mij het vertrouwen dat ik mij BE rijbewijs kon halen, dat voelde zo goed! En hij had gelijk, in 1 keer geslaagd!

 • Nadine Schelinga

  Vorige week in 1x mijn BE rijbewijs via deze geweldig autorijschool gehaald. De communicatie voor het starten van de lessen verliep snel en duidelijk. Goede en snelle afspraken kunnen maken, die werden nagekomen. Toby is een rij- insturcteur die mij vanaf het allereerste moment op mijn gemak stelde. Hij is duidelijk, geduldig en de sfeer tijdens de lessen was altijd ontspannen. Ik kan deze rijschool iedereen aanraden!

 • Wout P

  Mijn B en BE rijbewijs allebei met veel plezier gehaald bij Toby!

 • Ryan Theunisse

  Vandaag mijn B-rijbewijs in één keer gehaald bij Toby.
  Een fijne en flexibele rijschool, zeker aan te raden!

 • Hurm (Harm .)

  Vandaag mijn rijbewijs gehaald bij rijschool Toby van Dijk. Ik heb erg genoten van alle lessen. Het was elke week iets om weer naar uit te kijken en ben erg blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen. De inhoud van de lessen en de voorbereiding op het praktijkexamen waren erg goed! Ik kijk terug op een hele mooie tijd.😁

 • Sam La Scala

  Vandaag mijn rijbewijs gehaald bij rijschool Toby van Dijk. Ik heb erg genoten van alle lessen. Het was elke week iets om weer naar uit te kijken en ben erg blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen. De inhoud van de lessen en de voorbereiding op het praktijkexamen waren erg goed! Ik kijk terug op een hele mooie tijd.😁

 • Anne Baars

  Ik heb dit jaar sinds september rijles gehad van Toby en ben vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik heb de rijlessen als heel erg fijn en goed ervaren. Toby is een leuke man die veel passie heeft voor zijn werk en kan je een leuk praatje mee maken. Ook legt hij alles goed uit en bereid je goed voor het praktijkexamen. Ik raad de rijschool van Toby zeer aan!

 • Owen Bloemberg

  Ik heb via Toby super leuke en leerzame rijlessen gehad. Hij is een goede instructeur die goed begeleid en gezellig is. Ik heb het alle rijlessen prima naar mijn zin gehad. Vandaag mijn praktijk examen gehaald voor de auto. 1e keer direct geslaagd! Toby zijn rijschool is zeker een aanrader! Bedankt Toby!

 • Nynke Vermeulen

  De lessen met Toby waren gezellig, maar vooral ook heel leerzaam. Hij legt alles goed en op een rustige manier uit. Een echte aanrader voor andere mensen die hun rijbewijs willen halen!

 • Gianni Roose

  Uit de rust, duidelijke communicatie en de nodige humor af en toe blijkt wel de ervaring van instructeur Toby van Dijk. Dan ook niet zo gek dat ik in slechts 3.5 maand mijn rijbewijs gehaald…

  • Lees verder

   heb dat wat ik intussen al een paar jaar uitgesteld. Ik zag eerst best wel op tegen mijn praktijk, maar met Toby naast me was dat vrij snel van de baan. Ook de overzichtelijke manier van lessen inplannen en voortgang bijhouden was voor mij een pluspunt. Ik wens hem veel succes met zijn opkomende project Autorijschool-TobyvanDijk, waar ik met glans (en zeker ook plezier) het spits mocht afbijten.

 • Djaro Omloo

  Bij Toby laatst mijn rijbewijs bemachtigd! Altijd vriendelijk en gezellig, en nooit wat te klagen gehad. Alles is altijd in overleg en ik voelde me altijd op mijn gemak en er was altijd wel een leuke babbel. Kortom helemaal super!

 • Anna De Vree

  Superfijne rijschool veel geleerd en dan ook in 1 keer geslaagd.

  Autorijschool Toby van Dijk
  Uitstekend
  4.9
  Gebaseerd op 114 recensies
  beoordeel ons op
  Hele goeie en leuke rijlessen gehad! Heel erg bedankt 🙂
  Ik was heel onzeker en vond autorijden heel spannend maar Karin heeft mij daar heel goed bij geholpen waardoor ik in een keer mij praktijkexamen heb gehaald.
  Goede flexibele rijschool en altijd gezellig.
  Een hele fijne rijschool. Toby heeft mij goed geholpen en gezorgd voor veel zelfvertrouwen tijdens het rijden en ben hierdoor ook in 1 keer geslaagd. Ik raad deze rijschool zeker aan voor iedereen!
  Ook ik ben vandaag geslaagd net zoals mijn zusje dankzij deze rijschool.Ik ging op pad met Karin en voelde mij altijd op mijn gemak tijdens de lessen.Nu ben ik dus in een keer door mijn theorie en praktijk heen gefietst. Nou ja gefietst? Gereden in dit geval.Ondanks dat ik een mindere kletskous ben dan mijn zusje, vond ik het altijd wel gezellig in de auto. Ik heb veel geleerd en ook een aantal dingen afgeleerd. Rijden met een hand leek ons beiden niet zo'n goed idee voor op het examen. ;)Bedankt voor de leuke tijd, nu kan ik eindelijk mijn speelgoedautootjes wegdoen!Groetjes, Thierry.
  Vandaag in een keer geslaagd voor mijn praktijkexamen! Dit was niet gelukt zonder de leerzame lessen van Karin. Ik heb veel geleerd en nog meer gelachen tijdens het rijden. Er hangt altijd een hele veilige, gezellige en leuke sfeer in de auto! Ik ben blij dat ik mijn praktijk heb gehaald, maar vind het jammer dat ik onze kletsuurtjes moet missen. Het is een kleine rijschool, maar met een groot hart voor de leerlingen! Ik wens jullie nog hele fijne jaren met veel geslaagden. Bedankt voor alles tot op de weg!💙Veel liefs, Saviënne.
  De rijschool geeft je een goede begeleiding. Ze zijn flexibel met rijlessen, want je kunt in de avond en overdag rijlessen. Als je er klaar voor bent om op te gaan. Gaan ze kijken of het naar voren gezet kan worden.Bedankt Karin.
  Net geslaagd voor me rijbewijs dankzij Toby en karin super bedankt!
  Ik kijk goed terug op mijn rijlessen, de lessen van Toby zijn heel fijn, leerzaam en ook gezellig!
  De rijlessen waren altijd leerzaam en gezellig met Toby. Het is een fijne rijschool 🙂 Heel erg bedankt!!
  Prettige rijlessen en erg gezellig in de auto. Aanrader!
  Fijne en duidelijke instructies, veel plezier gehad tijdens de lessen:) bedankt!
  E achter B gehaald, fijne en duidelijke instructie, goed kwaliteit van de materialen. Top, bedankt Toby !
  Een hele fijne Rijschool.Ik heb les gehad van Toby, en dat is onwijs fijn geweest.Toby neemt ruim de tijd voor jou, hij luistert goed, en geeft duidelijke instructies.Toby heeft bij mij voor veel rust gezorgd en heeft mij onwijs goed begeleid in het hele proces.In de les auto was ook tijd voor een gezellig praatje op zijn tijd.Toby houd je scherp en zorgt ervoor dat je goed gefocust blijft.Een zeer fijne Rijschool die ik zeker aan iedereen kan aanbevelen.Bedankt voor alles!
  Ik heb met plezier me rijbewijs gehaald bij Toby! De lessen waren gezellig en je leerde veel. Bedankt voor alles!!
  Na in 2021 mijn B rijbewijs gehaald te hebben, ook afgelopen week mijn BE rijbewijs kunnen behalen bij Autorijschool Toby van Dijk. Altijd prettig met Toby kunnen samenwerken!
  Fijne rijschool. Toby is een goed persoon die ook van gezelligheid houdt en dat is leuk tijdens het lessen. Daarnaast zijn de lessen heel duidelijk en gestructureerd, fijn traject gehad en het rijbewijs is binnen!Bedankt Toby en Karin!
  gezellige en educatieve rijlessen, waardoor ik mijn rijbewijs in een keer heb gehaald.toby is een top vent, die ook echt kan zien wanneer je er klaar voor bent.
  Echt een hele fijne rijschool super gezellig altijd en super leerzaam ze hebben super goed geholpen en geleerd om op mezelf te vertrouwen!!
  Hele fijne rijschool. Altijd gezellige en leerzame rijlessen gehad. Ook was er altijd genoeg geduld wanneer je iets niet snapte, waardoor het maken van foute niet erg was.
  Ik heb een hele fijne ervaring gehad tijdens de rijlessen bij Toby en Karin. Het is een flexibele rijschool wat super is. Er is veel persoonlijke aandacht, waardoor ik me op mijn gemak voelde tijdens de lessen en voor het examen. Al met al echt een top rijschool!
  Heel tevreden over Autorijschool Toby van Dijk! Voor het rijbewijs BE een pakket van 6 uur rijlessen en een examen afgenomen en in 1 keer geslaagd!! Toby geeft op rustige en duidelijke wijze instructies en aanwijzingen wat zeer prettig werkt. Kortom zeer tevreden!
  Fijne rijschool, voor mijn BE rijbewijs heeft Toby alle tijd genomen. Na een aantal gezellige lesuren, heel wat kilometers door Nijmegen, Beuningen en Wijchen ben ik geslaagd voor mijn BE rijbewijs! Toby geeft rustig les, neemt de tijd om vanalles uit te leggen en helpt je graag bij problemen. Aanrader dus!
  De rijlessen zijn erg leuk en leerzaam! Toby legt alles rustig uit en heeft veel geduld voor alle vragen. Het is een hele fijne rijschool! Heel erg bedankt!
  Ik heb bij Toby heel leerzame en gezellige lessen gehad. Ik voelde me op gemak waardoor ik met vertrouwen het examen in kon gaan. Heel erg bedankt!
  Rijles en examen voor rijbewijs E achter B.Na de aanvraag via de site werd er snel contact opgenomen. Tijdens de telefonische intake vroeg Toby goed door over ervaring met aanhanger en dergelijke. In samenspraak daarmee samen meteen een lesdag en een examendag ingepland. Helaas door drukte bij het cbr wat later als gehoopt, maar dit ligt natuurlijk buiten de macht van de rijschool. Met de eerste les was het eerste moment vooral gericht op gewenning van de auto en aanhanger, maar vervolgens ook al snel naar de eerste oefeningen met bijzondere verrichtingen. Heel fijn, want hierdoor kon Toby meteen zijn programma aanpassen na behoefte. Hierdoor wist Toby bijna meteen wat mijn punten van aandacht waren en ook punten die bij mij van minder belang zijn omdat het al onder de knie zit.Ook voor alle vragen die eventueel gesteld kunnen worden, geeft Toby goede en slimme geheugensteuntjes.Kortom, na mijn mening: Toby verstaat zijn vak en luistert/kijkt en weet het lesprogramma per persoon aan te passen!Ben met een goed gevoel het examen in gegaan en in 1 keer geslaagd!
  Dankzij Toby zijn hulp ben ik in een keer geslaagd voor mijn auto praktijk examen. Hele fijne ervaring gehad tijdens de rijlessen!!
  Hele fijne ervaring gehad met deze rijschool! Heel gezellig en heel relaxt, bedankt voor de leuke tijd! 🚗
  Hele fijne rijlessen en gezelligheid! Dankjewel voor het slagen!🚗
  Altijd super leerzame en gezellige rijlessen gehad bij Karin. Voelde me altijd op me gemak en kon altijd wat vragen. Alles was altijd heel goed geregeld. En ook nog in één keer geslaagd. Heel erg bedankt!
  Beste Toby,Bedankt voor de mogelijkheid om bij jou te lessen en het helpen met het behalen van mijn rijbewijs. Ik vond het altijd erg gezellig en natuurlijk nog belangrijker, ik heb snel en veel kunnen leren.Groetjes Wout!
  gezellige rijlessen met goede uitleg!
  Hele fijne rijschool! Mijn dochter heeft hier echt prima rijles gehad! Hele goede band met Toby opgebouwd. Dit gaf veel zelfvertrouwen
  Ik heb heb super leuke en leerzame tijd gehad bij Toby! Altijd gezellig en leerzaam tegelijkertijd. Wat een top rijschool!
  Altijd hele fijne en gezellige rijlessen voor mijn B rijbewijs gehad. Karin legt alles rustig uit en je kan altijd alles vragen. Ook wanneer je extra spanning hebt voor rijlessen en je examen, weet ze je op je gemak te brengen.Dankjewel Karin en Toby!!
  Fijne rijschool, heb hier in 1x mijn autorijbewijs en theorie gehaald.
  Fijn ervaring gehad bij deze rijschool, je word ontspannen en met veel achterliggende kennis opgeleid. Uit alle foutjes worden leer momenten gehaald waar je weer iets van op steekt. Ze zijn super soepel met het plannen en zorgen dat hun leerlingen prioriteit nummer 1 zijn. Aan het einde van de rit in een keer me praktijk gehaald. Super bedankt !!
  In één keer geslaagd voor mijn theorie en praktijk dankzij de leerzame lessen!
  Ik ben ontzettend tevreden over mijn rijlessen! Toby begreep mijn behoeften en paste de lessen daarop aan, waardoor ik me comfortabel en zelfverzekerd voelde achter het stuur. Al met al een super ervaring die me heeft geholpen om met vertrouwen de weg op te gaan!
  Goede rijschool. Duidelijke lessen
  hele fijne rijschool. Toby is erg duidelijk en ook geduldig en hij laat je goed zien hoe het moet. Hij laat je vaak ook zelf de fouten maken. Dit hielp mij erg bij mijn leerstijl en hierdoor ben ik netjes geslaagd.
  Alles bij elkaar was het een uitstekende ervaring om met behulp van deze rijschool mijn BE rijbewijs te halen. Het eerste contact verliep via de telefoon waarbij we concrete afspraken hebben gemaakt. Daarna alle relevante informatie via de handige app en mail gekregen om me voor te bereiden op de lessen. Deze verliepen zeer prettig. Toby geeft op een rustige wijze duidelijke instructies en aanwijzingen. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Op de dag voor het afrijden nog 1 laatste les en dit werkte met de aanwijzingen van Toby ook heel geruststellend. Goed voorbereid het examen aangegaan en geslaagd! Dus kan ik alleen maar nogmaals concluderen dat dit een uitstekende ervaring was bij deze rijschool.
  Hele fijne rijlessen gevolgd bij Karin! Duidelijke, leerzame en vooral gezellige lessen gehad in de afgelopen maanden!
  Aanrader!
  Fijne en leerzame rijschool!
  fijne rijschool, altijd leuke gesprekken met Karin in de auto gehad. Bedankt voor alles!!
  js_loader