Menu

Reviews (Geslaagden)

 • Leonie Lam

  Goed en geduldig tijdens de lessen. Ik was goed voorbereid voor het examen waardoor ik het in één keer heb gehaald. Bedankt Toby!

 • Luc Geurds

  Goede rijschool en top instructeur. De lessen waren altijd leuk en leerzaam. Een echte aanrader!

 • Juul Maassen

  Laatst mijn aanhangerrijbewijs gehaald bij Toby. Ondanks dat ik dezelfde foutjes bleef maken had Toby alle geduld en kon er wel mee lachen. Zal de lessen niet meer vergeten. Erg leerzaam en ook gezellig. Dikke aanrader.

 • Erna Groot-Kersten

  Toby van Dijk gaf mij het vertrouwen dat ik mij BE rijbewijs kon halen, dat voelde zo goed! En hij had gelijk, in 1 keer geslaagd!

 • Nadine Schelinga

  Vorige week in 1x mijn BE rijbewijs via deze geweldig autorijschool gehaald. De communicatie voor het starten van de lessen verliep snel en duidelijk. Goede en snelle afspraken kunnen maken, die werden nagekomen. Toby is een rij- insturcteur die mij vanaf het allereerste moment op mijn gemak stelde. Hij is duidelijk, geduldig en de sfeer tijdens de lessen was altijd ontspannen. Ik kan deze rijschool iedereen aanraden!

 • Wout P

  Mijn B en BE rijbewijs allebei met veel plezier gehaald bij Toby!

 • Ryan Theunisse

  Vandaag mijn B-rijbewijs in één keer gehaald bij Toby.
  Een fijne en flexibele rijschool, zeker aan te raden!

 • Hurm (Harm .)

  Vandaag mijn rijbewijs gehaald bij rijschool Toby van Dijk. Ik heb erg genoten van alle lessen. Het was elke week iets om weer naar uit te kijken en ben erg blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen. De inhoud van de lessen en de voorbereiding op het praktijkexamen waren erg goed! Ik kijk terug op een hele mooie tijd.😁

 • Sam La Scala

  Vandaag mijn rijbewijs gehaald bij rijschool Toby van Dijk. Ik heb erg genoten van alle lessen. Het was elke week iets om weer naar uit te kijken en ben erg blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen. De inhoud van de lessen en de voorbereiding op het praktijkexamen waren erg goed! Ik kijk terug op een hele mooie tijd.😁

 • Anne Baars

  Ik heb dit jaar sinds september rijles gehad van Toby en ben vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik heb de rijlessen als heel erg fijn en goed ervaren. Toby is een leuke man die veel passie heeft voor zijn werk en kan je een leuk praatje mee maken. Ook legt hij alles goed uit en bereid je goed voor het praktijkexamen. Ik raad de rijschool van Toby zeer aan!

 • Owen Bloemberg

  Ik heb via Toby super leuke en leerzame rijlessen gehad. Hij is een goede instructeur die goed begeleid en gezellig is. Ik heb het alle rijlessen prima naar mijn zin gehad. Vandaag mijn praktijk examen gehaald voor de auto. 1e keer direct geslaagd! Toby zijn rijschool is zeker een aanrader! Bedankt Toby!

 • Nynke Vermeulen

  De lessen met Toby waren gezellig, maar vooral ook heel leerzaam. Hij legt alles goed en op een rustige manier uit. Een echte aanrader voor andere mensen die hun rijbewijs willen halen!

 • Gianni Roose

  Uit de rust, duidelijke communicatie en de nodige humor af en toe blijkt wel de ervaring van instructeur Toby van Dijk. Dan ook niet zo gek dat ik in slechts 3.5 maand mijn rijbewijs gehaald…

  • Lees verder

   heb dat wat ik intussen al een paar jaar uitgesteld. Ik zag eerst best wel op tegen mijn praktijk, maar met Toby naast me was dat vrij snel van de baan. Ook de overzichtelijke manier van lessen inplannen en voortgang bijhouden was voor mij een pluspunt. Ik wens hem veel succes met zijn opkomende project Autorijschool-TobyvanDijk, waar ik met glans (en zeker ook plezier) het spits mocht afbijten.

 • Djaro Omloo

  Bij Toby laatst mijn rijbewijs bemachtigd! Altijd vriendelijk en gezellig, en nooit wat te klagen gehad. Alles is altijd in overleg en ik voelde me altijd op mijn gemak en er was altijd wel een leuke babbel. Kortom helemaal super!

 • Anna De Vree

  Superfijne rijschool veel geleerd en dan ook in 1 keer geslaagd.

  Hanomag Lennard
  Hanomag Lennard
  1707504568
  Heel tevreden over Autorijschool Toby van Dijk! Voor het rijbewijs BE een pakket van 6 uur rijlessen en een examen afgenomen en in 1 keer geslaagd!! Toby geeft op rustige en duidelijke wijze instructies en aanwijzingen wat zeer prettig werkt. Kortom zeer tevreden!
  W Willemsen
  W Willemsen
  1707234562
  Fijne rijschool, voor mijn BE rijbewijs heeft Toby alle tijd genomen. Na een aantal gezellige lesuren, heel wat kilometers door Nijmegen, Beuningen en Wijchen ben ik geslaagd voor mijn BE rijbewijs! Toby geeft rustig les, neemt de tijd om vanalles uit te leggen en helpt je graag bij problemen. Aanrader dus!
  De rijlessen zijn erg leuk en leerzaam! Toby legt alles rustig uit en heeft veel geduld voor alle vragen. Het is een hele fijne rijschool! Heel erg bedankt!
  Anne Eissen
  Anne Eissen
  1705397290
  Ik heb bij Toby heel leerzame en gezellige lessen gehad. Ik voelde me op gemak waardoor ik met vertrouwen het examen in kon gaan. Heel erg bedankt!
  joey janssen
  joey janssen
  1705081989
  Rijles en examen voor rijbewijs E achter B.Na de aanvraag via de site werd er snel contact opgenomen. Tijdens de telefonische intake vroeg Toby goed door over ervaring met aanhanger en dergelijke. In samenspraak daarmee samen meteen een lesdag en een examendag ingepland. Helaas door drukte bij het cbr wat later als gehoopt, maar dit ligt natuurlijk buiten de macht van de rijschool. Met de eerste les was het eerste moment vooral gericht op gewenning van de auto en aanhanger, maar vervolgens ook al snel naar de eerste oefeningen met bijzondere verrichtingen. Heel fijn, want hierdoor kon Toby meteen zijn programma aanpassen na behoefte. Hierdoor wist Toby bijna meteen wat mijn punten van aandacht waren en ook punten die bij mij van minder belang zijn omdat het al onder de knie zit.Ook voor alle vragen die eventueel gesteld kunnen worden, geeft Toby goede en slimme geheugensteuntjes.Kortom, na mijn mening: Toby verstaat zijn vak en luistert/kijkt en weet het lesprogramma per persoon aan te passen!Ben met een goed gevoel het examen in gegaan en in 1 keer geslaagd!
  Mila De Vaan
  Mila De Vaan
  1702549329
  Dankzij Toby zijn hulp ben ik in een keer geslaagd voor mijn auto praktijk examen. Hele fijne ervaring gehad tijdens de rijlessen!!
  Luuk van Geffen
  Luuk van Geffen
  1702478610
  Hele fijne ervaring gehad met deze rijschool! Heel gezellig en heel relaxt, bedankt voor de leuke tijd! 🚗
  -Dries -
  -Dries -
  1702379737
  Hele fijne rijlessen en gezelligheid! Dankjewel voor het slagen!🚗
  ines Konings
  ines Konings
  1700030580
  Altijd super leerzame en gezellige rijlessen gehad bij Karin. Voelde me altijd op me gemak en kon altijd wat vragen. Alles was altijd heel goed geregeld. En ook nog in één keer geslaagd. Heel erg bedankt!
  Wout Van Raaij
  Wout Van Raaij
  1699290814
  Beste Toby,Bedankt voor de mogelijkheid om bij jou te lessen en het helpen met het behalen van mijn rijbewijs. Ik vond het altijd erg gezellig en natuurlijk nog belangrijker, ik heb snel en veel kunnen leren.Groetjes Wout!
  Marijn Tijssen
  Marijn Tijssen
  1699029451
  gezellige rijlessen met goede uitleg!
  Heidi Walraven
  Heidi Walraven
  1698775422
  Hele fijne rijschool! Mijn dochter heeft hier echt prima rijles gehad! Hele goede band met Toby opgebouwd. Dit gaf veel zelfvertrouwen
  elke rikken
  elke rikken
  1698770453
  Ik heb heb super leuke en leerzame tijd gehad bij Toby! Altijd gezellig en leerzaam tegelijkertijd. Wat een top rijschool!
  Kjeld Janssen
  Kjeld Janssen
  1698484920
  Altijd hele fijne en gezellige rijlessen voor mijn B rijbewijs gehad. Karin legt alles rustig uit en je kan altijd alles vragen. Ook wanneer je extra spanning hebt voor rijlessen en je examen, weet ze je op je gemak te brengen.Dankjewel Karin en Toby!!
  Job Verheijen
  Job Verheijen
  1698352936
  Fijne rijschool, heb hier in 1x mijn autorijbewijs en theorie gehaald.
  Studio 024
  Studio 024
  1694514268
  Marijn
  Marijn
  1693481013
  Fijn ervaring gehad bij deze rijschool, je word ontspannen en met veel achterliggende kennis opgeleid. Uit alle foutjes worden leer momenten gehaald waar je weer iets van op steekt. Ze zijn super soepel met het plannen en zorgen dat hun leerlingen prioriteit nummer 1 zijn. Aan het einde van de rit in een keer me praktijk gehaald. Super bedankt !!
  Nadia Meijer
  Nadia Meijer
  1693388221
  In één keer geslaagd voor mijn theorie en praktijk dankzij de leerzame lessen!
  Ik ben ontzettend tevreden over mijn rijlessen! Toby begreep mijn behoeften en paste de lessen daarop aan, waardoor ik me comfortabel en zelfverzekerd voelde achter het stuur. Al met al een super ervaring die me heeft geholpen om met vertrouwen de weg op te gaan!
  Goede rijschool. Duidelijke lessen
  vin litjens
  vin litjens
  1692710271
  Marino268
  Marino268
  1692175570
  hele fijne rijschool. Toby is erg duidelijk en ook geduldig en hij laat je goed zien hoe het moet. Hij laat je vaak ook zelf de fouten maken. Dit hielp mij erg bij mijn leerstijl en hierdoor ben ik netjes geslaagd.
  bjorn derks
  bjorn derks
  1687597063
  Niels de Korte
  Niels de Korte
  1686921222
  Alles bij elkaar was het een uitstekende ervaring om met behulp van deze rijschool mijn BE rijbewijs te halen. Het eerste contact verliep via de telefoon waarbij we concrete afspraken hebben gemaakt. Daarna alle relevante informatie via de handige app en mail gekregen om me voor te bereiden op de lessen. Deze verliepen zeer prettig. Toby geeft op een rustige wijze duidelijke instructies en aanwijzingen. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Op de dag voor het afrijden nog 1 laatste les en dit werkte met de aanwijzingen van Toby ook heel geruststellend. Goed voorbereid het examen aangegaan en geslaagd! Dus kan ik alleen maar nogmaals concluderen dat dit een uitstekende ervaring was bij deze rijschool.
  Nikki Seelen
  Nikki Seelen
  1686571661
  Hele fijne rijlessen gevolgd bij Karin! Duidelijke, leerzame en vooral gezellige lessen gehad in de afgelopen maanden!
  Jelle de Heus
  Jelle de Heus
  1686256170
  Aanrader!
  anne Bosch
  anne Bosch
  1683749009
  Fijne en leerzame rijschool!
  fijne rijschool, altijd leuke gesprekken met Karin in de auto gehad. Bedankt voor alles!!
  Nina Sanders
  Nina Sanders
  1682586369
  De rijlessen van Toby waren erg goed! Het was gezellig en leerzaam. Prettige en geduldige begeleiding en uiteindelijk in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Al met al een zeer positieve ervaring!
  Hele fijne rijschool. Goeie klik met de rij instructeur en de lessen waren erg fijn en duidelijk.
  maud de vree
  maud de vree
  1681934304
  Ik ben erg blij dat ik mijn rijbewijs in een keer gehaald heb. Toby is dan ook een hele goede en ook gezellige rijinstructeur.
  Luck Hermans
  Luck Hermans
  1679660778
  joost loeffen
  joost loeffen
  1679485264
  Zeer aangename rijschool, zou toby zeker aanbevelen.
  Nikki Litjens
  Nikki Litjens
  1678375163
  Een hele fijne rijschool!!!Ik ben altijd met veel plezier in de auto gestapt bij Karin. Heel erg bedankt voor de gezellige en leerzame lessen!
  Dave De Groot
  Dave De Groot
  1678364096
  is een goede rijschool en alles ging op een rustige manier kwa uitleggen en heb geen spijt dat ik bij hun ben wezen lesen en ben in 1x geslaagd bij autorijschool toby van dijk super bedankt
  Demi Ebben
  Demi Ebben
  1677679849
  Super fijne en goeie lessen gehad van karin! En door al deze hulp in een keer geslaagd.
  Jelmer Druten
  Jelmer Druten
  1677253815
  Geslaagd voor BE. Erg fijn dat ik zo snel terecht kon. Comfortabel rijden met Toby!
  Super rijschool!! Heb hier mijn BE Rijbewijs in 1x gehaald. Super instructeur Toby. Fijne en duidelijke rijschool! Zeker een aanrader!
  Gilian Lam
  Gilian Lam
  1675934743
  Altijd gezellig en leerzame lessen van ome toby. Heel erg bedankt voor de lessen.
  daan •
  daan •
  1675879212
  Heb hier zelf rijles gehad. Wat ik erg fijn vond was dat je kon kiezen of je thuis of op school opgehaald/afgezet werd. Daarnaast ook erg fijne lessen. Alles wordt rustig uitgelegd en voordat je het examen ingaat voel je je goed voorbereid.
  Stijn
  Stijn
  1675704321
  Vandaag geslaagd! Fijne rijschool met aandacht voor de leerling. Bedankt voor de prettige rijlessen 👍🏻
  Heel erg fijn lessen gevolgd bij Karin van Dijk en meteen eerste keer praktijk zonder bemerkingen geslaagd! Zeker een aanrader.
  Bass
  Bass
  1674838402
  Fijne communicatie, wordt meegekeken en gedacht aan oplossingen om lessen in te plannen. Tijdens de les werd er veel uitgelegd en ook het waarom dat het zo is werd duidelijk verteld. Na de nodige les uurtjes het examen positief afgesloten. Kort samengevat, fijne rijschool/instructeur.
  Hele fijne rijlessen gehad en met genoeg vertrouwen het examen ingegaan. Karin heeft mij stap voor stap alles geleerd met veel geduld. Super rijschool!
  Wes de Lorijn
  Wes de Lorijn
  1673995029
  Hele fijne rijschool, ik voelde me ontzettend op mijn gemak bij Toby en Karin. Deze rijschool is zeker aan te raden!!
  Kaylee Alewijn
  Kaylee Alewijn
  1672950228
  De rijlessen van Toby van Dijk heb ik als geweldig ervaren! Elke rijles was een leuke, gezellige en leerzame les. Mijn theorie en praktijk beide in een keer gehaald!
  Jeroen Geerts
  Jeroen Geerts
  1671791351
  Super toffe begeleiding bij het behalen van mijn b rijbewijs door Toby! Altijd gezelligheid tijdens de lessen, en toch steeds de focus richting het examen. Vanaf het begin al de bijzondere verrichtingen oefenen, en meteen al stof gericht op het examen. Uitstekend!
  Sam Berben
  Sam Berben
  1669720978
  Hele leuke en gezellige rijlessen gehad. Iedere keer was het bij Karin een feest in de auto! Ga het missen.
  De rijlessen met Karin waren super goed en leuk. Ik heb hier veel van geleerd en, en we konden elke les wel weer een gezellig praatje houden. Ze gaf altijd aan wanneer ik iets verkeerd deed, of beter op een andere manier kan. Zelf zit ik met een halve les uur onder het landelijk gemiddelde. Zeker een aanrader!
  js_loader