Menu

Word een topchauffeur bij deze rijschool in Maas en Waal

Autorijschool Toby van Dijk is een jonge rijschool in Maas en Waal. We werken vanuit Puiflijk, maar we zijn actief rond de gemeenten Druten, Wijchen, Beuningen en Nijmegen. Het opleiden van nieuwe automobilisten is wat wij het liefste doen.

Rijinstructeur Toby Van Dijk

Jouw instructeurs

Toby van Dijk is de oprichter en een van de rijinstructeurs van deze rijschool in Maas en Waal.

Hij had lange tijd een eigen onderneming in de bouw, maar besloot enkele jaren geleden het roer om te gooien. Hij liet zich omscholen tot rijinstructeur en ging aan de slag bij een rijschool.

Het ondernemerschap bleef trekken en in 2020 startte Toby voor zichzelf.

Toby van Dijk

Autorijden is mijn passie, ik heb veel ervaring in het verkeer.

“Bovendien vind ik het leuk om mensen op te leiden. Ik kan rustig en helder uitleggen en heb veel geduld, maar houd ook van een geintje. Ik ben gedreven en ga er echt voor samen met de leerling. Als iemand slaagt, ben ik dan ook oprecht trots.”

Rijinstructeur Karin Van Dijk

Zijn enthousiasme voor de rijschool is zo groot dat het aanstekelijk werkt. Ook zijn vrouw Karin van Dijk is sinds 2022 gediplomeerd rijinstructeur. Voorheen was zij werkzaam als verpleegkundige. Een baan waarin zij haar vermogen om iemand snel op z’n gemak te stellen ontwikkelde. En dat gebruikt ze nu ook in haar werk als rijinstructeur.

Karin van Dijk

Autorijles moet leerzaam zijn, maar vooral leuk en ontspannen.

“Wanneer je voor het eerst achter het stuur zit, is dat best spannend. Daarom laat ik je op je eigen tempo aan de auto wennen. Soms doen we een stapje terug, soms zetten we een tandje bij. Zolang jij je maar op je gemak voelt. Want natuurlijk hoop ik dat je snel slaagt voor je rijbewijs, maar liever wil ik dat je over 30 jaar nog steeds met plezier op mijn rijlessen terugkijkt.”

autorijschool maas en waal Toby van-Dijk werkwijze

Zo werken wij

Autorijschool Toby van Dijk werkt stap voor stap. Je leert eerst het één, voordat we verder gaan met het ander. Het is belangrijk dat je vertrouwen hebt in jezelf, de auto goed leert kennen en inzicht in het verkeer krijgt. Dat kost tijd en gaat niet bij iedereen even snel. Je kunt meerdere keren per week lessen, zodat je de lesstof makkelijker opneemt en de opleiding korter duurt. Je wordt thuis opgehaald of op een van tevoren afgesproken plek.

 • Wij werken stap voor stap
 • Inzicht in het verkeer krijgen
 • Meerdere lessen per week mogelijk
 • Ophalen thuis / ophalen op locatie
Les auto's Autorijschool Toby Van Dijk

Lesauto

Je lest bij ons in een Ford Puma of een Ford Kuga. Dit zijn moderne schakelauto’s met krachtige motoren en prettige rijeigenschappen. De auto’s zijn niet alleen een plaatje om te zien, maar rijden natuurlijk ook nog eens uitstekend.

 • Lessen in een gloednieuw model van Ford Puma of Ford Kuga
 • Ford Puma won de international Car of the Year award 2020
 • Moderne schakelauto's

Doel

We willen jou opleiden tot een zelfverzekerde verkeersdeelnemer die met
de juiste voertuigkennis, veilig, vlot, sociaal en milieubewust door het verkeer kan rijden.

App

Hoe gaat het met de lessen? Zijn er grote vorderingen of moet je nog werken aan bepaalde vaardigheden? Iedere les bespreken we je voortgang. Zelfreflectie vinden we belangrijk. We leggen die ook vast in een app, waardoor je het thuis nog eens rustig kunt bekijken. Je vindt hier ook andere informatie, zoals de facturen en het aantal lessen. Zo heb je altijd een goed overzicht.

Altijd een goed overzicht in
 • Afspraken
 • Facturen
 • Leskaart
 • Reserveren
autorijles-app
meer weten?

Meer weten over deze rijschool in Maas en Waal?

Heb je een vraag? We vertellen je graag meer. Neem contact op via 06-46116343 of info@tobyvandijk.nl!