Menu

Rijlessen bij een kleinschalige rijschool in Beuningen

Ben je op zoek naar een fijne rijschool in Beuningen en omstreken?

Bij Autorijschool Toby van Dijk kun je rekenen op persoonlijke aandacht, goede kwaliteit en een ervaren instructeur. Leerzaam én positief, dat zijn onze rijlessen!

 • Leonie Lam

  Goed en geduldig tijdens de lessen. Ik was goed voorbereid voor het examen waardoor ik het in één keer heb gehaald. Bedankt Toby!

 • Luc Geurds

  Goede rijschool en top instructeur. De lessen waren altijd leuk en leerzaam. Een echte aanrader!

 • Juul Maassen

  Laatst mijn aanhangerrijbewijs gehaald bij Toby. Ondanks dat ik dezelfde foutjes bleef maken had Toby alle geduld en kon er wel mee lachen. Zal de lessen niet meer vergeten. Erg leerzaam en ook gezellig. Dikke aanrader.

 • Erna Groot-Kersten

  Toby van Dijk gaf mij het vertrouwen dat ik mij BE rijbewijs kon halen, dat voelde zo goed! En hij had gelijk, in 1 keer geslaagd!

 • Nadine Schelinga

  Vorige week in 1x mijn BE rijbewijs via deze geweldig autorijschool gehaald. De communicatie voor het starten van de lessen verliep snel en duidelijk. Goede en snelle afspraken kunnen maken, die werden nagekomen. Toby is een rij- insturcteur die mij vanaf het allereerste moment op mijn gemak stelde. Hij is duidelijk, geduldig en de sfeer tijdens de lessen was altijd ontspannen. Ik kan deze rijschool iedereen aanraden!

 • Wout P

  Mijn B en BE rijbewijs allebei met veel plezier gehaald bij Toby!

 • Ryan Theunisse

  Vandaag mijn B-rijbewijs in één keer gehaald bij Toby.
  Een fijne en flexibele rijschool, zeker aan te raden!

 • Hurm (Harm .)

  Vandaag mijn rijbewijs gehaald bij rijschool Toby van Dijk. Ik heb erg genoten van alle lessen. Het was elke week iets om weer naar uit te kijken en ben erg blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen. De inhoud van de lessen en de voorbereiding op het praktijkexamen waren erg goed! Ik kijk terug op een hele mooie tijd.😁

 • Sam La Scala

  Vandaag mijn rijbewijs gehaald bij rijschool Toby van Dijk. Ik heb erg genoten van alle lessen. Het was elke week iets om weer naar uit te kijken en ben erg blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen. De inhoud van de lessen en de voorbereiding op het praktijkexamen waren erg goed! Ik kijk terug op een hele mooie tijd.😁

 • Anne Baars

  Ik heb dit jaar sinds september rijles gehad van Toby en ben vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik heb de rijlessen als heel erg fijn en goed ervaren. Toby is een leuke man die veel passie heeft voor zijn werk en kan je een leuk praatje mee maken. Ook legt hij alles goed uit en bereid je goed voor het praktijkexamen. Ik raad de rijschool van Toby zeer aan!

 • Owen Bloemberg

  Ik heb via Toby super leuke en leerzame rijlessen gehad. Hij is een goede instructeur die goed begeleid en gezellig is. Ik heb het alle rijlessen prima naar mijn zin gehad. Vandaag mijn praktijk examen gehaald voor de auto. 1e keer direct geslaagd! Toby zijn rijschool is zeker een aanrader! Bedankt Toby!

 • Nynke Vermeulen

  De lessen met Toby waren gezellig, maar vooral ook heel leerzaam. Hij legt alles goed en op een rustige manier uit. Een echte aanrader voor andere mensen die hun rijbewijs willen halen!

 • Gianni Roose

  Uit de rust, duidelijke communicatie en de nodige humor af en toe blijkt wel de ervaring van instructeur Toby van Dijk. Dan ook niet zo gek dat ik in slechts 3.5 maand mijn rijbewijs gehaald…

  • Lees verder

   heb dat wat ik intussen al een paar jaar uitgesteld. Ik zag eerst best wel op tegen mijn praktijk, maar met Toby naast me was dat vrij snel van de baan. Ook de overzichtelijke manier van lessen inplannen en voortgang bijhouden was voor mij een pluspunt. Ik wens hem veel succes met zijn opkomende project Autorijschool-TobyvanDijk, waar ik met glans (en zeker ook plezier) het spits mocht afbijten.

 • Djaro Omloo

  Bij Toby laatst mijn rijbewijs bemachtigd! Altijd vriendelijk en gezellig, en nooit wat te klagen gehad. Alles is altijd in overleg en ik voelde me altijd op mijn gemak en er was altijd wel een leuke babbel. Kortom helemaal super!

 • Anna De Vree

  Superfijne rijschool veel geleerd en dan ook in 1 keer geslaagd.

  Rijles regio Beuningen


  Je vindt Autorijschool Toby van Dijk in Afferden, maar we zijn ook actief in Beuningen en rond de gemeenten Druten, Wijchen, Nijmegen en Oss. We kennen deze regio’s goed. Wat we zoal te bieden hebben? Bijvoorbeeld verschillende pakketten met rijlessen, faalangstbegeleiding, theorie en nog veel meer. Ook voor 2toDrive kun je bij ons terecht, waardoor je al kunt starten met rijles als je 16,5 jaar bent.

  Rijbewijs halen in omgeving Beuningen bij Toby Van Dijk

  Kleinschalig en persoonlijk

  Er zijn wel meer rijscholen in de regio Beuningen. Waarom veel leerlingen dan toch voor ons kiezen? Dat zit ten eerste in de kleinschaligheid. Je krijgt een vaste rijinstructeur die jou goed leert kennen. Hierdoor kan hij je op je gemak stellen en inspelen op jouw rijgedrag. Hij coacht je op een positieve manier richting je rijbewijs. Ons doel? We willen jou opleiden tot een zelfverzekerde verkeersdeelnemer die met de juiste voertuigkennis veilig, vlot, sociaal en milieubewust door het verkeer kan rijden.

  PlanGo app

  Autorijschool Toby van Dijk werkt met de leerlingenapp PlanGo. Dit is je digitale leskaart, waarin we vastleggen wat er goed gaat en welke leerpunten er nog zijn. Dit kun je thuis met je ouders nog even rustig bekijken. De app geeft ook een handig overzicht van de lessen in het verleden, de komende afspraken en opmerkingen van je instructeur.

  Voordelen rijschool Beuningen

  Ga je voor Autorijschool Toby van Dijk, dan ga je voor betrouwbaarheid, kwaliteit en positiviteit.

  Andere voordelen van onze rijschool zijn:
  • Veel kennis en ervaring
  • Persoonlijke begeleiding
  • Diverse rijlespakketten
  • Vaste instructeur
  • Positieve aanpak
  • Kleinschaligheid
  • Lessen in de gloednieuwe Ford Puma
  Autorijschool oss toby van dijk lesauto
  Meer weten?

  Zin om te gaan lessen bij onze rijschool in Beuningen?

  Neem gerust contact op via 06-46116343 (Toby) / 06-53149009 (Karin) of mail ons op: info@tobyvandijk.nl

  autorijschool Druten inschrijven

  Schrijf je nu in

  Inschrijven